Pakete individuale – Vienë

Pakete individuale – Vienë

price from €125€

Shën Valentin-i në Vienë

12 – 14 Shkurt // 125€ personi
 
▪️ Fluturimi direkt nga Ohri, me çante shpine.
▪️ Akomodimi në hotel ‘Mozart’, 3 yje.
▪️ Mëngjes i përfshirë.
▪️ Siguracion shëndeti në udhëtim.
 
————————————————–⁣⁣
⚠️ Kujdes! Çmimet janë momentale dhe jane subjekt i ndryshimit ne varesi te disponibilitetit ne momentin e rezervimit.⁣⁣
⁣⁣