Udhëtim me guidë – Pragë

Udhëtim me guidë – Pragë

price from €399 Eur

Programi i ditëve të qëndrimit si në vazhdim: 

Dita e parë: 31 Tetor

Nisja nga Tirana me avion ora 04.25 . Mbërritja në Pragë ora 09.05 , prezantimi me guidën dhe transferta aeroport – hotel. Shëtitje orientuese në qytet me shoqerues.  Akomodimi në hotel 4 yje.

Dita e dytë: 01 Nëntor

Mëngjesi në hotel. Ditë e plote ekskursion me guide profesionale në qytet. Shëtitje me autobus në Pragen e mrekullueshme. Gjatë vizitave në vende turistike do t’ju percillet historia dhe kultura e këtij qyteti. Vizitë në Kështjellën e Pragës, e përdorur si rezidencë e princave bohemianë, mbretëritë dhe më vonë në historinë moderne nga presidentet. Gjatë këtyre shekujve ajo fitoi formën e saj të mrekullueshme. Vizitë në Lesser Side , Pallatin Mbreterorë, Katedralen e St.Vitus, St.Georges Basilica, Kishën e St.Nicholas dhe Pallatin Kinski, Ora Astrologjike dhe Ura e Karlit. Ndalesa dhe foto-kujtime nga Praga. Gjatë turit do ketë kohë të lirë për drekën.

Dita e tretë: 02 Nëntor

Mëngjesi në hotel. Opsionale (35 Euro) Ditë e plote, për të vizituar qytetin e Karlovi Varit ose ndryshe Karlsbad, i cilësuar si qyteti mbretëror dhe vendbanimi më i famshëm i Europës së shekullit të 18. Vend i preferuar nga shumë figura historike të kohërave të ndryshme. Në mbremje opsionale një udhëtim në lumin Vltava. Nën atmosferën magjike të dritave do të shijoni pamjen magjepsëse të Pragës natën. Pas darke mbrëmja është e lirë.

Dita e katërt: 03 Nëntor 
Mëngjesi në hotel. Kohë e lire për vizita individuale ose në qëndrën tregtare. Transferta hotel-aeroport. Nisja për në Tirane ora 21.30. Mbërritja në Tirane ora 00.45 .

Në çmim përfshihen:
Udhëtimi me avion
Akomodimi në hotel 4*
Mëngjesi
Guidë shoqëruese
Shëtitjet si në program

Transferta aeroport-hotel-aeroport