Turi i Azise

Turi i Azise

price from €1290€
Udhëtimi perfshin 2 destinacionet me te kerkuara te momentit: Bali dhe Kuala Lumpur. 

Periudha: 11 – 19 Shkurt 

⁣⁣
Përfshihen:⁣⁣
▪️ Fluturimi me nisje nga Tirana ⁣⁣( Turkish Airlines ) 
▪️ Akomodim në hotele me 5 yje⁣⁣
▪️ Mëngjes i përfshirë ⁣⁣ ⁣⁣
▪️ Siguracioni i shëndetit në udhëtim ⁣⁣
⁣⁣