CILET JEMI NE

Me nje experience 17 vjecare, e integruar teresisht ne politikat e zhvillimit te turizmit , ne bashkepunim te ngushte me hotele te kategorise se larte te sherbimit , guida profesionale te licensuara , marrdhenie serioze me kompani te transportit rrugor, ajror dhe detar Globus Travel ka arritur te siguroje klienteve te saj paketa te standarteve me te larta ne treg. Rezervimi prane Globus Travel eshte nje kontrate me vlere morale dhe profesionale te patjetersueshme dhe gjithmone ne favor te asaj qe vleresohet me e mira per klientin.

Promovimi i destinacioneve te reja per grupet, duke ngritur profilin e grupeve te turizmit ngelet per ne Globus Travel nje detyre me interes e dyanshem ne mardheniet me klientet e saj . Ne realizojme paketa ne cdo pike te globit , nga destinacionet me te kerkuara deri ne me ekzotiket duke vleresuar saktesine e detajeve dhe siguruar komoditet ne cdo moment te udhetimit nga nisja deri ne kthim.

Globus Travel eshte nje burim ofertash interesante per cdo kategori klienti dhe produkti. Eshte nje kombinim i deshires dhe mundesise per te krijuar kliente te kenaqur. Globus Travel analizon dhe punon per te ruajtur standartin e sherbimit. Ne jemi ne kontakt te vazhdueshem me ate qe mendojne klientet tane jo vetem para por edhe pas udhetimit. Ne mirepresim ne cdo moment sygjerimet. Ato na ndihmojne te jemi ato qe duhet te jemi sot dhe ne vazhdim.

NJihuni me ekipin tone

Adjola Gila

Executive Director

Valbona Alla

Manager of Tourism

Brikena Sela

Ticketing agent

Shërbimet tona

Rreth udhetimit

Konsulent i specializuar për shitje

Icon 13/07/19
Icon By globust1
Icon 2 Comments
Konsulent i specializuar për shitje   Në kuadër të zgjerimit të kompanisë dhe hapjes së degëve të reja jemi në…

LuJo Art & Joy

Icon 07/01/19
Icon By globust1
Icon 17 Comments
Me mëndje për të realizuar diçka ndryshe, qëllimi i ketij resorti është krijimi i momenteve gjithnjë e më të lumtura…

Titanic Deluxe Bodrum

Icon 07/01/19
Icon By globust1
Icon 15 Comments
Titanic Deluxe Bodrum ndodhet në Güvercinlik, në gadishullin Pina, i cili është një nga gjiret më të bukura të rivierës.…