Sueno Deluxe Belek

Sueno Deluxe Belek

Sueno Hotels Deluxe Belek është një hotel i ndërtuar në një sipërfaqe gjigante prej 1.410.000 m2 si një godinë qendrore dhe me një shtrirje në bregun e detit Mesdhe.

Ai ofron për klientët e tij një zgjidhje ideale me alternativa të shumta që janë burim kënaqësie për pushuesit. Hoteli ka 426 dhoma, të cilat janë të vendosura në 6 kate dhe kanë në brendësi të tyre opsione që u shkojnë përshtat një hoteli luksoz që u shërben klientëve me dedikim dhe ka si qëllim parësor relaksin tuaj.

Alternativa si hamami, banja turke, 6 sauna, 25 dhoma terapie, 5 dhoma me avull, qendër bukurie etj. Rëndësi të veçantë marrin dhe sportet e  ndryshme: pingpong, volejboll, tenis, sporte ujore, aerobi etj.

Sueno Hotels ofron gjatë gjithë ditës aktivitete argëtuese në mënyrë që ditët tuaja të jenë gjithnjë plot me surpriza.

Kuzhinat ndërkombëtare janë opsione, të cilat të japin mundësinë të prekësh kultura të ndryshme nëpërmjet shijes së kuzhinës.

Stafi miqësor kujdeset vetëm për ju. Shërbimi është me standarde dhe cilësi që i shkon përshtat një resorti madhështor.

Jeni te mirepritur!

 

Sueno Hotels Deluxe Belek

 • Sipërfaqja e hotelit: 1.410.000 m2
 • Largësia nga aeroporti: 30 km
 • Largësia nga qyteti: Antalia, 40km
 • Koncepti: All Inclusive

 

Shërbime pa pagese:

 • Ajër i kondicionuar
 • Jacuzzi
 • Minibar
 • Bar
 • Basketboll
 • Tenis
 • Pishina e fëmijëve
 • Palestër
 • Futboll
 • Spa
 • Ture me biçikleta
 • Palestër për fëmijët
 • Internet
 • Pishina

 

Sherbime me pagese extra:

 • Restorante A ‘La Carte
 • Shërbime mjekësore
 • Hamam
 • Lavanderi
 • Golf
 • Tavolina tenisi
 • Shërbimi në dhomë
 • Aktivitete sportive
 • Kinema