Resorte Antalya

View:

Granada Luxury Alanya

‘Granada Luxury Resort & Spa‘ është vlerësuar me 5 yje dhe është vendosur rreth 30 km nga Alanya Aquapark. Me nje arkitekturë mesdhetare, hoteli i mirëpret mysafirët që nga viti…

from
View more

Asteria Belek

‘Club Asteria Belek Hotel’ është një resort miqësor për fëmijë, me 5 yje, i themeluar në 125.000 m2, rrethuar nga natyra.   Fakti që hoteli ofron një koncept unik për…

from
View more

Dosinia Luxury Kemer

‘Dosinia Luxury’ u jep vizitoreve një larmishmeri zgjedhjeje te pishinave ngjyre blu të ndezur – të brendshme ose të jashtme – të kenë argëtim të pakufizuar dhe të shijoni një…

from
View more

Maxx Royal Belek

‘Maxx Royal Belek’ eshte resorti i duhur nëse jeni në kërkim të paketave turistike që i përshtaten të gjitha grupmoshave të familjes suaj. Ky resort është një zgjedhje e pagabueshme nga…

from
View more