Category: Travel

Four Points by Sheraton

calendar 07/01/19
people By globust1
comment 2 Comments

Këtë fundjavë, mos humbisni dëborën e fundit, në Kolashin!  *Transport i garantuar* 08 – 10 Shkurt // 149 Eur personi   Përfshihet: ▪️Akomodim në dhomë standarte. ▪️Mëngjes dhe darkë. ▪️20% …

read more

Bianca Resort and Spa

calendar 07/01/19
people By globust1
comment No Comment

Për Shën Valentin, zgjidhni vendin e duhur për të festuar ❤️ ‘Bianca Resort and Spa’. ❤️ Periudha: 13 – 15 Shkurt Çmimi: 120€ personi Përfshihet: ▪️Akomodim 2 netë/3ditë në dhomë double. ▪️Mëngjes …

read more

Splendid Hotel – Budva

calendar 07/01/19
people By globust1
comment No Comment

Eshtë kaq afër! Këtë herë festoni në Budva   *Splendid Spa Resort Budva* Periudha: 14 – 15 Shkurt Çmimi: 63 Eur personi Përfshihen: Akomodim 1 natë / 2 ditë. Mëngjes …

read more