Category: News

LuJo Art & Joy

calendar 07/01/19
people By globust1
comment 17 Comments

Me mëndje për të realizuar diçka ndryshe, qëllimi i ketij resorti është krijimi i momenteve gjithnjë e më të lumtura për mysafirët. Në Lu-Jo, çdo moment i gëzuar përfshin artin …

read more

Titanic Deluxe Bodrum

calendar 07/01/19
people By globust1
comment 15 Comments

Titanic Deluxe Bodrum ndodhet në Güvercinlik, në gadishullin Pina, i cili është një nga gjiret më të bukura të rivierës. Ky resort me 5 yje është ka marrë më të …

read more

Rixos Bodrum

calendar 07/01/19
people By globust1
comment 15 Comments

Rixos Premium Bodrum ofron një alternativë pushimi me cilësi të lartë, përsosmëri, luks dhe rehati. Duke nisur që nga plazhi privat, pishinat, dhomat komode, suitat dhe vilat, restorantet, baret, si …

read more