Category: Mundësi punësimi

Konsulent i specializuar për shitje

calendar 13/07/19
people By globust1
comment 3 Comments

Konsulent i specializuar për shitje   Në kuadër të zgjerimit të kompanisë dhe hapjes së degëve të reja jemi në kërkim të konsulentëve të specializuar, të cilët do të sjellin …

read more