Titanic Deluxe Bodrum

Icon January 7, 2019
Icon By globust1
Icon 0 comments

Titanic Deluxe Bodrum ndodhet në Güvercinlik, në gadishullin Pina, i cili është një nga gjiret më të bukura të
rivierës. Ky resort me 5 yje është ka marrë më të mirat nga tiparet arkitekturore të dy anëve të Egjeut; Bodrumit
dhe Mikanos. Nëse dëshironi që zemra juaj të mbesë në Egje, Titanic Deluxe Bodrum paraqet një dizajn për
rehati totale gjatë pushimeve.

Akomodimi:
Dhomat e Titanic Deluxe Bodrum kanë pamje të mrekullueshme dhe janë të dizenjuara në detaje të
elegancës për të përmbushur çdo nevojë tuaj. Në një total prej 400 dhomash, më e vogla 39 m 2 e deri te
vila Presidenciale, të gjitha ofrojnë komfortin e dëshiruar. Dhomat janë të pajisura me TV satelitor,
minibar, tharëse flokësh, kasafortë sigurie, ekpres kafe e shumë pajisje të tjera që nevojiten gjatë
qëndrimit tuaj.

Leave a reply