Bianca Resort and Spa

Icon January 7, 2019
Icon By globust1
Icon 0 comments

Për Shën Valentin, zgjidhni vendin e duhur për të festuar ❤️

‘Bianca Resort and Spa’. ❤️
Periudha: 13 – 15 Shkurt
Çmimi: 120€ personi

Përfshihet:
▪️Akomodim 2 netë/3ditë në dhomë double.
▪️Mëngjes dhe darkë për ditët e qëndrimit.
▪️Shishe verë në dhomë.
▪️Darkë romantike për dy persona.
▪️Darkën e 14 Shkurtit, kek dhe shampanjë.
▪️20% ulje A la carte.
▪️Akses në sauna, pishinë e brëndshme, fitness, jacuzzi dhe banjë turke.
▪️Wi-Fi falas.
▪️Parking falas.

Leave a reply