Stokholm-Kopenhagen 12-15Maj 599Eur

12Maj
Nisja me avion nga Tirana ora 04.25 dhe mberritja ne Stokholm ora 09.15 . Takimi me guiden dhe fillimi i nje turi panoramik orientues te qytetit duke u njohur me vendet dhe ndertesat me karakteristike ne qytet. Ne perfundim te turit udhëtim me varkë neper arkipelag përreth Parkut Mbretërore të Djurgården. Akomodimi ne hotel. Pasdite e lire.

13Maj
Mengjesi ne hotel. Fillimi i nje turi per te njohur nga afer Stokholmin, kryeqyteti i Suedise, nje nga qytetet më të bukura të Evropes se Veriut. Stokholmi eshtë i vendosur në 14 ishuj dhe është quajtur shpesh Venecia e Skandinavise. Gjate vizitave do të mrekulloheni me arkitekturën e qytetit te vjetër qe daton nga shek.XIII, pallatet dhe parqet madhështore. Bashke do te vizitojme Gamla Stan , Järnpojke (djaloshi qe veshtron Henen, statuja me e vogel publike ne Stokholm vetem 15cm), Katedralen e Stokholmit, Pallatin Mbretreror, Ishullin e Mbretereshes, sheshin e qytetit , Pallatin Drottmingham, Komiteti i Nobel , Stacioni Qendror etj . Pasdite e lire gjate se ciles mund te vizitoni Vasa Muzeum (tradita e ndertimit te anijeve) ne Djurgården , Skansen – muzeu ne natyre, Muzeumi i Nobelit, Parku zoologjik.

14Maj
Mengjesi ne hotel. Nisja per ne Kopenhagen me avion/tren . Shetitje ne qytet per te vizituar, kryeqytetin e Danimarkes. Vizite e Pallatit te Christiansborg, Keshtjella e Amalienborg, rezidence e familjes mbreterore , e cila konsiston ne 4 ndertesa, qe ngrihen rrotull nje kopshti ne formen e tetekendeshit , me fasade klasike identike dhe interiore te stilit rococo, Kështjella Rosenberg, Sirena e Vogel, nje ikone e bronzte e qytetit te Kopenhagen ,distriktin e argetimit Nyhavn (porti i ri) etj. Pasdite të lirë.

15Maj
Mengjesi ne hotel. Paradite e lire per vizita ne Kopenhagen , Kopshtet e Tivoli (park argetimi) ose vizite e qytetit te Malmos. Ne darke transferimi në aeroport. Mberritja ne Tirane.

Ne pakete perfshihen :
-Udhetimi me avion me nisje nga Tirana
-Akomodimi ne hotel 4yje 2nete ne Stokholm dhe 1nate ne Kopenhagen
-Mengjesi per te gjitha ditet e qendrimit
-Shetitjet turistike sipas programit ne Stokholm dhe Kopenhagen
-Shoqerues gjate gjithe udhetimit

*Agjensia merr persiper te respektoje gjate realizimit te programit VENDIM Nr.65, datë 21.1.2009 PËR KONTRATAT E PAKETAVE TË UDHËTIMIT