SINGAPOR – KUALA LUMPUR – BALI 11-21Shkurt 1690Eur

11 Shkurt :
Nisja nga Tirana me shoqerues shqiptar.

12 Shkurt:
Mberritja ne Singapor ora 17.30.  Transferta aeroport hotel e organizuar.  Akomodimi ne hotel me 4* superior ne qender.

13 Shkurt:
Mengjesi ne hotel .
Gjate dites do te behen vizita ne qytetin-shtet te Singapor , nje qender e finances globale dhe popullsi multikulturale.
Gjelberimi  tropikal eshte bashkekzistues i godinave moderne te larta dhe cdo veshtrim qe hidhni do ju duket si plan i ndonje filmi futurist.

14 Shkurt:
Mengjesi ne hotel.
Sipas deshires por shume te rekomanduar jane vizita ne :
Sentosa Island
Universal Studio
Marina Bay Sands (kati i 57)

15 Shkurt:
Mengjesi ne hotel.
Transferta ne aeroport e organizuar dhe fluturimi per ne Kuala Lumpur. Transferta  dhe akomodimi ne hotel me 5*.
Vizita individuale ne qytetin vibrant te qiell-gervishtesve,  i famshem edhe per kuzhinen multi etnike dhe festivitetin e vazhdueshem ne saje te evenimenteve kulturore .
Vizita ne Twin Towers, Batu caves dhe sheshi Merdeka

16 Shkurt:
Mengjesi ne hotel. Me pas  vizita ne Malacca city- qyteti Portugez ose Genting island.

17 Shkurt:
Mengjesi ne hotel dhe nisja per ne aeroport ku merret fluturimi per ne Bali , ishulli indonezian i famshem per malet e gjelberuara vullkanike ,  plazhet perrallore dhe brezat koralore.
Transferta dhe akomodimi ne hotel 4yje.

18 Shkurt :
Dite e lire per plazh ose vizita opsionale .

19 Shkurt :
Dite e lire per plazh ose vizita opsionale .

20 Shkurt:
Dite e lire per plazh ose vizita opsionale .

21 Shkurt:
Transferta per ne aeroport , kthimi ne Tirane.

Paketa perfshin:

– Fluturimi me nisje nga Tirana
– Akomodim në hotele me 4 yje ne Singapor (3nete)  dhe Bali (4nete), ne qender.
– Akomodim ne hotel me 5* ne Kuala Lumpur (2nete)
– Mëngjesi
– Shoqerues Shqiptar
– transferta aeroport -hotel-aeroport
– Siguracioni i shëndetit në udhëtim