Sun Gardens Hotel – Dubrovnik vetem 128 Eur

 

Fundjava relaksi me 5yje

Oferta 128 Eur/person ne dhome dyshe eshte e vlefshme deri 28 Shkurt 2018
– 2 nete akomodim
– Mengjes dhe darke
– Transferte ne qytetin e vjeter e organizuar nga hoteli (2here ne dite)
– C/in i hershem dhe c/out i vone i garantuar falas
– Wireless falas ne te gjithe resortin
– Perdorim i Spa OCCO
– Parkim