Prage 15-18 shkurt 399 Eur

15 Shkurt 2018:
Nisja nga Tirana me avion ora 04.10. Mberritja ne Prage ora 08.55, prezantimi me guiden dhe transferta aeroport-hotel.
Shetitje orientuese ne qytet me shoqerues. Akomodimi ne hotel me 4*.

16 Shkurt 2018:
Mëngjesi në hotel. Dite e plote ekskursion me guide profesionale ne qytet. Shetitje me autobus ne Pragen e mrekullueshme. Gjate vizitave ne vende turistike do t’ju percillet historia dhe kultura e ketij qyteti.Vizite ne Keshtjellen e Prages, e perdorur si rezidence e princave bohemiane, mbreterit dhe me vone ne historine moderne nga presidentet. Gjate Ketyre shekujve ajo fitoi formen e saj te mrekullueshme. Vizite ne Lesser Side, Pallatin Mbreteror, Katedralen e St.Vitus, St.Georges Basilica, Kishen e St.Nicholas dhe Pallatin Kinski, Ora Astrologjike dhe Ura e Karlit. Ndalesa dhe foto-kujtime nga Praga. Gjate turit do kete kohe te lire per dreken.

17 Shkurt 2018:
Mëngjesi në hotel. Opsionale (35 Euro) Ditë e plote, për të vizituar qytetin e Karlovi Varit ose ndryshe Karlsbad i cilësuar si qyteti mbretëror dhe vendbanimi më i famshëm i Europës së shekullit të 18, vend i preferuar nga shumë figura historike të kohrave të ndryshme. Ne mbremje opsionale nje udhetim ne lumin Vltava. Nen atmosferen magjike te dritave do te shijoni pamjen magjepese te Prages naten. Pas darke mbremja eshte e lire.

18 Shkurt 2018:
Mëngjesi në hotel. Kohe e lire per vizita individuale ose ne Qendren Tregtare. Transferta hotel-aeroport. Nisja per ne Tirane ora 20.55 Mberritja ne Tirane ora 01.35 .

Ne cmim perfshihen:
– Udhetimi me avion
– Akomodimi ne hotel 4*
– Mengjesi
– Guide shoqeruese
– Shetitjet si ne program
– Transferta Prage aeroport-hotel-aeroport

*Agjensia merr persiper te respektoje gjate realizimit te programit VENDIM Nr.65, datë 21.1.2009  PËR KONTRATAT E PAKETAVE TË UDHËTIMIT