Porto Carras Sithonia, Halkidiki

I vendosur në plazhet me rërë të pafund të Halkidiki,  që ofrojnë peizazhe mahnitëse nga  një përzierje  e ujërave të kristaltë  dhe natyrës të pacënuar.   Porto Carras Sithonia 5 * një hotel me konceptin  e te gjitha vakteve te perfshira është destinacion ideal për një pushim luksoz e  të qetë pranë njerëzve tuaj më të afërt.