Portes Beach, Halkidiki

Portes Beach Hotel ndodhet buze një plazhi të mrekullueshëm. Ketu do të gëzoni jo vetem diellin, bregdetin e paster por dhe shërbimin e dedikuar te personelit .  Me te gjitha vaktet e perfshira dhe akomodimin komfort  Portes Beach Hotel ju fton të pushoni në një resort tërësisht të dedikuar per pushimet ideale.