Labranda Sandy Beach, Korfuz

E vendosur në bregun jug-perëndimor të Korfuzit.  LABRANDA Sandy Beach Resort,  ofron një vatër qetësie për të gjithë pushuesit.  Opsione të larmishme ushqimi (All -Inclusive), ambiente sportive dhe argëtuese plotësojnë peisazhin e mrekullueshëm të pushimeve tuaja.