Viti i Ri ne Sun Gardens Resort & Spa nga 244Eur/person

 

31/12/17 -02/01/18    ose   30/12/17 – 02/01/18   

244Eur/person ne dhome dyshe paketa perfshin :
– 2 nete akomodim ne dhome standarte
– Mengjesi, darka e 1Janar me vetsherbim
– Darka festive e 31 Dhjetor me muzike live dhe te ftuar speciale Danijela Martinovic dhe Zaratino Band
– Mengjesi i vone i dates 01Janar deri ne oren 14:00
– Dhurate per Vitin e Ri ne mberritje
– Late check out ne varesi te disponibilitetit, wifi, parkim

325Eur/person ne dhome dyshe paketa perfshin:
– 3 nete akomodim ne dhome standarte
– Mengjesi, darkat e 30Dhjetor dhe 1Janar me vetsherbim
– Darka festive e 31 Dhjetor me muzike live dhe te ftuar speciale Danijela Martinovic dhe Zaratino Band
– Mengjesi i vone i dates 01Janar deri ne oren 14:00
– Dhurate per Vitin e Ri ne mberritje
– Late check out ne varesi te disponibilitetit, wifi, parkim