Kamelya Collection, Side, Antalia

Ky kompleks hotelesh do të jetë hapesira juaj për të koleksionuar pushime të bukura me familjen dhe shoqerine. Shërbimi, natyra, parqet argetuese, do ju bëjnë të përjetoni maksimalisht pushimet tuaja.