Feste ne Kolashin

KRISHTLINDJE
KOLASHIN

24 – 26 Dhjetor
Four Point By Sheraton 4 yje:
Mëngjes + Darkë + 2 Darka festive // 149 Eur personi
Bianca Resort and Spa 5 yje:
Mëngjes + Darkë + Darkë festive // 186 Eur personi

Festoni me grupin e organizuar

STAMBOLL

Point Hotel Barbados 5 yje

Periudhat e udhëtimit:

29.12 – 01.01 // 499€ personi
30.12 – 02.01 // 499€ personi

31.12 – 02.01 // 449€ personi
31.12 – 03.01 // 489€ personi

Të përfshira:
Biletat e avionit me nisje nga Tirana + Akomodimi në hotel me 5* + Mëngjes i përfshirë + Darka Gala e Vitit te Ri + Pijet + Transferta aeroport-hotel-aeroport + Shëtitje dhe transfertat sipas programit + Shëtitje me anije në ‘Bosfor’.