Bianca Resort & Spa

 

*Vlefshmeria 1 Tetor – 20 Dhjetor
👉Fundjavë – 2 netë / 3 ditë, mëngjes dhe darkë, €169/cifti (fëmijët +20 euro)
👉 Paketa malore – 2 netë / 3 ditë, mëngjes, drekë, darkë, €211/cifti (fëmijët + 30 euro)
👉 Paketa SPA – 2 netë / 3 ditë, mëngjes, darkë, masazh, €231/cifti (fëmijët + 20 euro)

Për festat e Nëntorit:
*Vlefshmëria 28-29 Nëntor
👉2 netë / 3 ditë, mëngjes, darkë, “Happy Hour” (pije falas si verë e hapur, caj, kafe, lëngje, biskota në ). €213/cifti
(fëmijët + 22 euro)

Për Krishtlindje:
*Vlefshmëria 23 – 25 Dhjetor / 24 – 26 Dhjetor
mëngjeset, darkat, darka Gala në datën 24 dhe 25 Dhjetor, 1 shishe verë gjatë darkave festive,
👉 2 netë / 3 ditë €354/cifti (fëmijët +40 euro)
👉 3 netë / 4 ditë €446/cifti (fëmijët + 58 euro)
👉4 netë / 5 ditë €477/cifti (fëmijët + 70 euro)

Për Vitin e Ri:
Paketa përfshin mëngjeset dhe darkat, darka festive me muzikë Live në datën 31 Dhjetor dhe 1 Janar,
👉3 netë / 4 ditë €990/cifti (fëmijët 0-6.99 vjec falas, fëmijët 7-12 vjec + 24 euro)
👉 4 netë / 5 ditë €1090/cifti (fëmijet 0-6.99 vjec falas, fëmijët 7-12 vjec + 22 euro)
👉 5 netë / 6 ditë €1250/cifti (fëmijët 0-6.99 vjec falas, fëmijët 7-12 vjec + 20 euro)

Te gjithe pushuesit perfitojne falas:
-Perdorim i sauna, pishines se brendshme, banjo turke dhe qender fitness
-Free wifi, Free parking.
-Fëmijët deri në 2.99 vjec akomodim falas në dhomë