Barcelona fundjave – 489 Eur

barcelona1

Dita e pare:
Nisja nga Tirana me avion drejt Barcelonës.Mbërritja ne Barcelonë ora 10.35. Transferta në hotel. Ora 13.00  shetitje  panoramike me guide profesionale . Gjate ketij turi do te vizitojme Las Ramblas, sheshi i famshëm Catalunya, sheshi Columbus dhe Paseo de Gracia. Vizitat vazhdojnë me Lagjen e Bekuar, shëtitje ne kodrën Montjuic, Stadiumin Olimpik . Vizitë dhe ndalesë për të parë disa nga shumë punët e të famshmit Gaudi si Sagrada Familia , Tempulli i Mila House etj.

Dita e dyte:
Mëngjesi në hotel. Opsionale me pagese ekstra nisje e organizuar per nje tur drejt Monastirit Monserrat (shek.XII) , shumë i njohur dhe mjaft i preferuar për cdo turist. Përgjatë këtij udhëtimi në malin Monserat do të vizitohet, Basilika Royal, një vizitë kjo shumë impresionuese dhe e paharrueshme. Kthimi në qytet dhe mbrëmja e lirë. Nën orientimin dhe asistencën e guidës nuk do të mungojnë opsionet për të shijuar jetën e mbrëmjes në baret dhe restorantet tipike të Barcelonës.

Dita e trete:
Mëngjesi në hotel. Kohe e lirë per shëtitje. Nisja e organizuar drejt aeroportit te Barcelonës.Ora 18.25 kthimi ne Tiranë.

Perfshihen:
– Udhetimi me avion
– Akomodimi ne hotel me 4* ne qender
– Mengjesi
– Transferta Barcelone aeroport-hotel-aeroport
– Siguracioni i jetes ne udhetim

*Agjensia merr persiper te respektoje gjate realizimit te programit VENDIM Nr.65, datë 21.1.2009  PËR KONTRATAT E PAKETAVE TË UDHËTIMIT