Bansko ,Bullgari 3dite 156Eur

 

Udhetim ne Bansko 156 €/person ne dhome dyshe

Nisja 10Shkurt / Kthimi 12Shkurt

-transporti me mjet komod

-akomodimi 2nete ne Saint George Palace 4*

-mengjesi dhe darka

-Perdorim i pishines se mbyllur, sauna, jacuzzi, banjo me avull, fitnes, wi-fi, transport tek pista e skive sipas orareve te percaktuara

 

*Agjensia merr persiper te respektoje gjate realizimit te programit VENDIM Nr.65, datë 21.1.2009 PËR KONTRATAT E PAKETAVE TË UDHËTIMIT