AVALA RESORT , Budva , Mal i Zi

 

Ofertat e Avala Resort & Spa****

Paketa e relaksit   275 Eur / cifti
Vlefshmëria nga data 5 Nëntor
– 2 netë qëndrim në dhomë standart
– Mëngjes dhe darkë
– Trajtime Spa
– Limonadë e fresket ose caj pas trajtimit
– Avala Restorant me 20 % ulje
– Parking i garantuar dhe përdorimi i pishinës së brendshme, Fitnesit, Jacuzzi, Banjo turke, Sauna.
– Wi Fi

Paketa Romantike   250 Eur / cifti
Vlefshmëria nga 5 Nëntori
– 2 netë qëndrim në dhomë standart
– Mëngjes dhe darkë
– Shishe verë e bardhë ose e kuqe gjatë darkës
– Trajtime Spa
– Limonadë e fresket ose caj pas trajtimit
– Avala Restorant me 20 % ulje
– Parking i garantuar dhe përdorimi i pishinës së brendshme, Fitnesit, Jacuzzi, Banjo turke, Sauna.
– Wi Fi

Paketa familjare   300 Eur 
Vlefshmëria nga 5 Nëntori
– 2 netë qëndrim në dhomë standarte
– Mëngjes dhe darkë
– Fruta në castin e mbërritjes
– Embëlsira për fëmijët
– 45 minuta masazh relaksi për prindërit
– Trajtime Spa
– Limonadë e freskët ose caj pas trajtimit
– Avala Restorant me 20 % ulje
– Parking i garantuar dhe përdorimi i pishinës së brëndshme, Fitnesit, Jacuzzi, Banjo turke, Sauna.
– Wi Fi

Paketa për festat e Nëntorit   175 Eur/ cifti
Vlefshmëria ne periudhen 25 -29 Nëntor
– 2 netë qëndrim në dhomë standart
– Shishe verë në dhomë
– 20 % zbritje për qendrën e Spa -së
– Limonadë e freskët ose caj pas trajtimit
– Avala Restorant me 20 % ulje
– Parking i garantuar dhe perdorimi i pishines se brendshme, Fitnesit, Jacuzzi, Banjo turke, Sauna.
– Wi Fi