Amsterdam 26-29Maj 489 Eur

amsterdam-1

26Maj
Nisja nga Tirana ora 09.25. Mberritja ne Amsterdam ora 12.15. Transferta dhe akomodimi ne hotel. Ne shoqerine e guides do te bejme nje shetitje orientuese ne qytetin e Amsterdamit.

27Maj
Dite e plote vizita ne Amsterdam me guide vendase.Gjate ketij turi do te kemi mundesi te vizitojme Sheshin dhe Pallatin Dam, Shtepia e Rembrandit, Kishat e Jugut dhe Perendimit, tregun e luleve, Kalverstraat dhe Rokin , Lagjen me Drita te Kuqe, Kopshtet e Qytetit te Vjeter, ndertesa te arkitektures se shekullit 17dhe 18, Muzeun Historik, Manastiret dhe kishat e fshehura, Muzeumin e Anne Frank , Shtepia e Descartes. Gjate turit do te bejme nje pushim si kohe e lire per dreken.

28Maj
Opsionale dite e plote (9-12ore) guide per te vizituar Rotterdam (qyteti i dyte per nga madhesia ne Hollande) Aalmeers , ankandin boteror dhe te famshem te luleve, qytetin e institucioneve qeveritare Hagen, qytetin ne miniature Madurodam. Rruges per ne kthim ndalesa ne qytetin e Utrecht.  (ekstra 55Eur).

29Maj
Dite e lire per vizita opsionale sipas shijeve personale ne muzeumet e llojeve nga me te larmishmet per nga tematika apo shetitje me kruizer per te shijuar vepra te arkitektures moderne per te cilen Amsterdami eshte i famshem ne mbare boten. Vizita ne zonen e Portit Lindor ku perfshihen ndertesa e Muzikes se Re dhe Terminali i Pasagjereve dhe zonen IJ – gji ne Detin e Veriut me nje panorame te mrekullueshme relaksuese . Transferta per ne aeroport.Nisja nga Amsterdami  ora 05.50.

Ne cmimi perfshihen:
-Udhetimi me avion fluturim direkt Tirane Amsterdam
-Akomodimi ne hotel me 4yje
-Guide me shoqerues diten e dyte
-Siguracioni i jetes ne udhetim

*Agjensia merr persiper te respektoje gjate realizimit te programit VENDIM Nr.65, datë 21.1.2009 PËR KONTRATAT E PAKETAVE TË UDHËTIMIT