Rreth Nesh

gt

Me nje experience 16 vjecare, e integruar teresisht ne politikat e zhvillimit te turizmit , ne bashkepunim te ngushte me hotele te kategorise se larte te sherbimit , guida profesionale te licensuara , marrdhenie serioze me kompani te transportit rrugor, ajror dhe detar Globus Travel ka arritur te siguroje klienteve te saj paketa te standarteve me te larta ne treg. Rezervimi prane Globus Travel eshte nje kontrate me vlere morale dhe profesionale te patjetersueshme dhe gjithmone ne favor te asaj qe vleresohet me e mira per klientin.

Promovimi i destinacioneve te reja per grupet, duke ngritur profilin e grupeve te turizmit ngelet per ne Globus Travel nje detyre me interes e dyanshem ne mardheniet me klientet e saj . Ne realizojme paketa ne cdo pike te globit , nga destinacionet me te kerkuara deri ne me ekzotiket duke vleresuar saktesine e detajeve dhe siguruar komoditet ne cdo moment te udhetimit nga nisja deri ne kthim.

Globus Travel eshte nje burim ofertash interesante per cdo kategori klienti dhe produkti. Eshte nje kombinim i deshires dhe mundesise per te krijuar kliente te kenaqur. Globus Travel analizon dhe punon per te ruajtur standartin e sherbimit. Ne jemi ne kontakt te vazhdueshem me ate qe mendojne klientet tane jo vetem para por edhe pas udhetimit. Ne mirepresim ne cdo moment sygjerimet. Ato na ndihmojne te jemi ato qe duhet te jemi sot dhe ne vazhdim.