KROACI

Hotel Admiral ***** Dubrovnik
Cmimi per person ne dhome dyshe fillon nga 547€ – 7nete H/B ( mengjesi dhe darka perfshire)

hotel-admiral-dubrovnik-1 hotel-admiral-dubrovnik-2 hotel-admiral-dubrovnik-3 hotel-admiral-dubrovnik-4

Hotel Bellevue **** Dubrovnik
Cmimi per person ne dhome dyshe fillon nga 680€ – 7nete B/B ( mengjesi perfshire)

1Bellevue-Dubrovnik-photos-Room belle-view-croatia-1 belle-view-croatia-2 belle-view-croatia-3
Hotel Croatia ***** Dubrovnik
Cmimi per person ne dhome dyshe fillon nga 610€ – 7nete H/B (mengjesi dhe darka perfshire)

hotel-croatia1 hotel-croatia2 hotel-croatia-44 htel-croatia2
Hotel Palace ***** Dubrovnik
Cmimi per person ne dhome dyshe fillon 713€ – 7nete B/B ( mengjesi perfshire)

dubrovnik-palace dubrovnik-palace-2-150x150 dubrovnik-palace-3 dubrovnik-palace-4
Excelsior ***** Dubrovnik
Cmimi per person ne dhome dyshe fillon nga 705€ – 7nete B/B ( mengjesi perfshire)

ekselior-1 ekselior2 ekselior-3 ekselior-4
Grand Hotel Park **** Dubrovnik
Cmimi per person ne dhome dyshe fillon nga 483€ -7nete H/B ( mengjes dhe darka perfshire)

grand-hotel-1 grand-hotel-2 grand-hotel-2 grand-hotel-3

Rasdisson Blu Resort&Spa Dubrovnik
Cmimi per person ne dhome dyshe fillon nga 669 -7nete B/B (mengjesi perfshire)

68969_radisson-blu-resort-and-spa-sun-gardens_12_20110125_124159 radisso-blu3 radisson-4 radisson-blu2

Iberostar Albatros **** Dubrovnik
Cmimi per person ne dhome dyshe fillon nga 425€ -7nete.Suplement per te gjitha perfshire 140EUR per te gjithe periudhen e akomodimit.

iberostar-1 iberostar-2 iberostar-3 iberostar-4

Iberostar Epidaurus *** Dubrovnik
Cmimi per person ne dhome dyshe fillon nga 483€ -7nete AI ( te gjitha perfshire)

iberostar-epi-1 iberostar-epi-2 iberostar-epi-4 iberostar-epic-3